Våre kurs:

  • Dette er programmet for deg som ønsker bli bedre kjent med næringslivet, bli mer bevisst din egen kompetanse og klare å oversette den. Programmet er spekket med relevante foredragsholdere, bedriftsbesøk, samarbeidsøvelser og møte med andre i lik situasjon som deg. Les mer om datoer og påmelding.

  • Neste steg Pluss er et kurs for deg som har mye trener- og/eller ledererfaring fra idrett eller lang fartstid fra Forsvaret, nærmer deg pensjonstilværelsen, men ønsker å orientere deg i hva slags muligheter som finnes i nærings- og organisasjonslivet! Les mer om datoer og påmelding.

  • Går du med tanker om å starte en egen virksomhet, som en deltidsjobb eller noe du ønsker å leve av på heltid? Har du et enkeltpersonsforetak men ønsker hjelp til å få mer ut av dette, økonomisk og nettverksmessig? Da er dette kurset for deg.

  • Til deg som ønsker verktøy og veiledning til å bli en tryggere, tydeligere og rett og slett bedre muntlig formidler. Meld deg på vårt online-kurs som passer for alle som skal eller vil snakke til andre, for å informere, motivere, selge eller overtale.

  • Til deg som ønsker grunnleggende innføring i psykologisk trygghet og verktøy for hvordan styrke og vedlikeholde psykologisk trygghet. Meld deg på vårt digitale kurs som passer for alle som jobber med noen, eller skal jobbe sammen med noen – enten som kollega eller leder.