Sist avholdte Arrangementer

Neste steg Pluss

Neste steg Norge Nedre Slottsgate 8, Oslo

Neste steg Pluss er et kurs for deg som har mye trener- og/eller ledererfaring fra idrett eller lang fartstid fra Forsvaret.  Kanskje nærmer du deg pensjonstilværelsen, og ønsker å orientere deg i hva slags muligheter som finnes i nærings- og organisasjonslivet?

Neste steg Pluss består av to halve kursdager, digitale tester med tilbakelesning og individuell veiledning for ditt neste steg!

Nettverkssamling

I forbindelse med vårens Neste steg Program inviterer vi til nettverkssamling 25. april kl 17, for deltakere, mentorer, partnere og venner av Neste steg. Det blir som vanlig faglig påfyll, lett servering av mat og drikke, gjensyn med kjente og ikke minst etablering av nye relasjoner. Lokasjon vil kommuniseres på et senere tidspunkt. Deltakelse krever […]

NOK200

Neste steg Programmet

TBA

24.-25. april arrangeres Neste steg Programmet for toppidrettsutøvere og forsvarspersonell som ønsker å bli mer bevisst egen kompetanse, og hvordan denne kan formidles. Kurset varer over to dager, og inneholder faglig innhold, erfaringsutveksling, relevante foredrag, lunsj og middag, bedriftsmesse og nettverkssamling.

NOK5000