Administrasjonsansvarlig:

Andrea Myhre Fjellgaard

Andrea er 27 år fra Lovund, en liten øy på Helgelandskysten. Hun har studert økonomi og foretningsjuss på BI, og vært aktiv utøver i squash i 15 år. Hun forteller at hun trives med å være med familie og venner, og naturen – både på land og på vann.

Hun trives med å ha mange jern i ilden, og liker godt å jobbe mot mål – noe som kanskje ikke er helt fremmed for en toppidrettsutøver? Som person beskriver hun seg som flink til å se menneskene rundt henne, samt være strukturert og målrettet i arbeidet.

Hvorfor Neste steg?

I Neste steg skal jeg først og fremst jobbe med den nyoppstartede fagskolen, og holde i alt fra studenters progresjon til rapportering til NOKUT og Lånekassen. I tillegg er jeg ansvarlig for det meste av administrasjon og økonomi i Neste steg. Men ikke minst skal jeg trå til der det trengs! Når vi er en såpass liten gjeng, må vi alle jobbe sammen for å skape noe sammen, og det trives jeg godt med!

Andrea forteller om hvorfor hun valgte Neste steg som sin nye arbeidsplass: Først og fremst så har jeg jo som utøver selv gått det som tidligere ble kalt «tredagersprogrammet», og fikk oppleve hvor viktig arbeidet Neste steg gjør faktisk er. Jeg ble veldig facsinert av synergien og samspillet når toppidretten møtte mennesker fra Forsvaret. Jeg har et sterkt ønske om å få være med å bidra, på sammme måte som da jeg fikk hjelp. Jeg har lyst til å være med på å skape et tilbud til en gruppe som trenger det, og som ofte blir glemt.

«Jeg har et sterkt ønske om å få være med å bidra, på samme måte som da jeg fikk hjelp»

Førsteinntrykk og veien videre

Vi spør Andrea hvordan det går etter drøyt en uke i hennes nye jobb: Det er mye nytt som utfordrer meg på mange måter, og det er noe jeg liker. Det er godt samspill mellom oss på kontoret, jeg har fått møtt styret, og alt virker og føles veldig riktig. Det blir en spennede tid fremover, og mye som skal skje, og det passer meg midt i blinken. Jeg har troa på at vi skal få et enda større nettverk, fortsette å utvikle oss, og skape tilbud som er relevant og verdifullt for deltakerene og «kundene» våre.

Kontaktinformasjon til administrasjonsansvarlig:

Epost andrea@nestesteg.no eller telefon +47 478 93 607

I samarbeid med:

Se alle våre partnere

_______________________________