Eirik Brandsdal

Eirik Brandsdal deltok på Neste steg i 2020 og husker det som inspirerende dager. Jeg ble gjennom programmet mer bevisst de kvalitetene vi opparbeider oss gjennom en idrettskarriere samt at jeg opplevde det som både en «Wake-up Call» – og et spark bak!

Bakgrunn:

Langrennsløper

I dag:

Prosjektleder i konstruksjonsavdeling hos Fred. Olsen Renewables

Leken type

Eirik beskriver seg selv som en positiv og leken type. Han liker å utfordre seg selv og lære nye ting. Glad i utfordringer og møte nye folk, da trives han.

I dag er Eirik prosjektleder i konstruksjonsavdeling hos Fred. Olsen Renewables hvor han jobber med vindmølle- og solenergiprosjekter. På fritiden gir han tilbake til klubben sin, Kjelsås, der inngår han i trenerteamet for U-23 satsningen, yngre seniorer. For Eirik Brandsdal er tidligere langrennsløper, sprinter og var hele 10 år på landslaget. Han la opp sesongen 2019/20. Han gjennomførte utdannelse parallelt med toppidrett, et masterstudium i industriell økonomi ved NTNU og MNBU, en tung kombinasjon. Det krever ifølge Eirik ekstra motivasjon og disiplin. Min løsning var enkel, jeg stod opp tidlig om morgenen og la meg tidlig på kvelden. La inn faste lese- og skoleøkter før og etter trening. Fokus på god struktur og gjennomføring, og til slutt, riktig nok etter at jeg la opp, kom jeg i mål!

«Fokus på god struktur og gjennomføring, og til slutt, riktig nok etter at jeg la opp, kom jeg i mål!»

Unikt nettverk

Eirik mener at alle utøvere burde delta på en Neste steg samling før de er ferdige med idrettskarrieren, om de har en plan eller ikke. Her får deltakerne innsikt i hvilke muligheter som finnes, hvor og hvordan du kan gå fram og ikke minst, øvelse i presentasjon av egen kompetanse. Det gir økt selvinnsikt og selvtillit, understreker han. Neste steg byr på et unikt nettverk og har god oppfølging av oss deltakerne sier han. Jeg skulle gjerne ha vært deltaker på Neste steg noe tidligere i avslutningen av idrettskarrieren min for å ha et mer bevisst forhold til eget nettverk og sponsorer, så jeg oppfordrer alle som vurderer sitt neste steg – til å delta!

Hør fra tidligere deltakere

Øyvind Blikra

Forsvarets Logistikkorganisasjon (NOR JLSG)

«Det viktigste jeg vil få frem rundt Neste steg er verdien av kurset for alle forsvarsansatte, ikke fordi det er et springbrett ut, men fordi Neste steg hjelper folk til å sette ord på egen kompetanse, som igjen gjør at folk står tryggere i jobben de skal gjøre»

Synnøve Solemdal

Student – byggingeniør

«Det å møte andre som var i lik situasjon var verdifullt, samt overraskende å se hvor mye til man har til felles, og hvor fint det var å prate med andre folk som var i samme situasjon»

Nina Haver-Løseth
Innovation, culture & learning specialist i Kongsberg Digital

«Arbeidet jeg har gjort sammen med Neste steg de siste månedene, etter at jeg virkelig skjønte hvordan Neste steg kunne brukes, har hjulpet meg veldig.»

Utforsk flere historier

____________________________________

I samarbeid med:

Se alle våre partnere

_______________________________